any emotion , if it is sincere, is involuntary


Thursday, June 23, 2011

-MINAH REMPIT PEMALU -

at last, minah rempit itu telah kembali . kembali dengan lagak hebat bergaya , dengan gagah dan perkasa. 




aku bersiap ala carte dengan cardi dan terus merempit ke cc untuk print surat macam yang aku dah janji dengan kak ina . 




done with that, tak berbaloi kalau aku sekadar keluar untuk print haremm jadah tu, lalu aku rempit lagi ke hujung sebelah sana , mengikut bau oblong . --' 





aku PEMALU. percaya lah. 









aku cuma berborak dengan abang dan akak oblong tu untuk 15 minit jea --' 







- adik kerja ke ? 



- tak lah kak . saya  tak kerja pun. anak dah 3 orang, nak kena jaga.



spontaneously, akak tu angkat kepala, pandang aku lelama. aku tahan gelak . buat muka tak bersalah, muka - ye ye oo je budak ni. 




- eh, ye ke ni dik ? tak percaya lah akak. 




- laaa, betul la. apa tak caya pulak. anak sulung dah 4 tahun kak. * anak dah 3, still panggil akak tu ' akak ' 


- err. ye ke. suami orang mana  ? tinggal kat mana ?


abang kat sebelah menyampuk .



- apa ? suami siapa ?


 - ni ha, adik ni. dia cakap dia dah anak 3. 


abang pulak buat muka dah tertelan 8 tan taik cicak .


- betul ke ni dik ? 


 - betul la bang. anak dah 3 bang. yang sulung 4 tahun. 


- laaa, ye ke. macam tak percaya je. macam budak skola jea. 



- tu la ingat kan budak lepas u ke tadi. 




- haha. apa la, nak masuk 30 dah umur kak. 


- awet muda la ni, agaknya . haha. 


 


gelak gelak sikit, seluk poket , bayar oblong. 



- hmm, okayh la kak. saya balik dulu eh, terima kasih. 


 


- aah, kirim salam suami. 


- heeee, abang, jangan kata suami, boypreng pong takda .  






sambil  gelak macam  hareeem. 






abang dan akak muka telan taik ayam 18 tan . 






- kau ni dikk. mati mati tadi abang ingat kan betul betul dah anak 3. 





- adoi kau ni dik. kus semangat akak. punya la muda tadi, anak 3. adoai. 






bantai gelak . 


- haha, soryy la . sesaja gurau. tengok akak dengan abang percaya pulak bebulat. haha. 





- ye la . muka kau serious benau. beriya iya, anak sulung 4 tahun la ape la. 




- saya ni anak tekak ade la . hahahah. 










--' kalau aku jadi akak tu, aku bagi satu oblong free. 
















okayh. bai. anak aku panggil mintak nasi. 






















































p/s. aku dah main lagu the story of us tetiap hari dari marin marin --' aku post kat kau, melalui message fb . MUHAHAHA. harap kau ngerti.

2 comments:

  1. ehh. sopi, minah rempitz . REMPITZ tu macam roti impit , pehh. lazattt.

    ReplyDelete