any emotion , if it is sincere, is involuntary


Saturday, December 3, 2011

-TERCABAR DEK KOMEN-

assalamualaikum. 


dengan secara tidak sengaja nya aku rasa tercabar dengan komen fiqrun mt kat status aku baru kejap tadi.
 

status aku yang berbunyi, 

otak sebenarnya pening dengan diri sendiri atau pening dengan kerja. system break down.
pastu si fiqrun mt lepak jea komen 
Mane tak break down kalau kau 24jam fb

peh. mcam sembilu menusuk di kalbu paling dalam. hello, aku on lappy ni 24 hours, tapi tadi aku bukan duduk depan lappy -.-
dan status ni pun sebenarnya lebih kepada ayat awal tu, aku nak highlight ayat awal tu sebenarnyaa. pening dengan perangai aku yang tak leh get rid si malaun tu dari paleotak aku. cis bedebah bedebah bedebah. malaun tu buat donno jea. cis bedebah bedebah bedebah lagi.



jadi, aku akan buktikan kat fiqrun mt aku boleh siapkan homework aku dalam masa yang aku ada. aku pasti akan buat. pasti pasti pasti.







okayh, bye. nak gi pusat islam tolong masak masak ada program khatan esok.














kalau dia ingat kita, dia akan cari kita. - husna budak ko-k aku.














p/.s kenapa aku je yang ingat kau kau lalu cari kau ? kenapa ? kenapa pulak kau ada si dia ? cis. ferust.

2 comments:

  1. haha.dah2.g siapkan koje ko tu yaa..

    ReplyDelete
  2. haha. syimir. tolong ringankan beban, meh. haha

    ReplyDelete